Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring is Hofstad Calculaties & Advies een allround calculatie en adviesbureau op het gebied van bouwkosten. Voor onze opdrachtgevers maken wij bouwkosten begrotingen, ramingen voor diverse projecten in woningbouw, utiliteitsbouw en afbouw. Wij kijken hierbij niet alleen naar de kosten van de projecten maar ook naar maakbaarheid en te realiseren besparingen en adviseren hierin. 

Wie zijn wij

Hofstad Calculaties & Advies is een allround calculatie en adviesbureau op het gebied van bouwkosten. Vanaf de oprichting in 2000 hebben wij ondertussen ruime ervaring en kennis opgebouwd. Vanuit ons kantoorpand in het centrum van Liempde maken wij dagelijks met ons team bouwkostenbegrotingen en ramingen voor woningbouw en utiliteitsbouw en adviseren wij over bouwkosten voor onze klanten door het gehele land.

Wij werken daarbij zeer klantgericht en in goed overleg met onze opdrachtgevers om tot het beste resultaat te komen. Persoonlijk contact is hierbij vanzelfsprekend.

Wij hanteren voor elk project dezelfde professionele aanpak of het nu een aanbouw aan een woning of dakkapel betreft of de nieuwbouw van den bedrijfshal of appartementencomplex.

Missie

Het maken van duidelijke betrouwbare calculaties gebaseerd op actuele prijzen en normen, aangepast aan de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld. Onze diensten/calculaties moeten van toegevoegde waarde zijn in de bedrijfsvoering van onze klanten.

Visie

De visie van Hofstad Calculaties & Advies is dat de (toegevoegde?) waarde van onafhankelijke en gedegen bouwkostencalculaties nog belangrijker worden bij de uitvoer van projecten.

Versterkt door de economische situatie en de zeer grillige markt voor grondstoffen en bouwmaterialen is een goed inzicht in de bouwkosten van belang bij ieder project en iedere fase van het ontwerp-, en bouwproces.

Met de blijvende vraag aan bouwkostencalculaties door het tekort aan nieuwbouw woningen, de verduurzaming en aanpassing van gebouwen, de lastige huizenmarkt en de schaarste op de arbeidsmarkt, blijft de vraag naar bouwkostencalculaties en kostendeskundige groot.

Hofstad Calculaties & Advies streeft ernaar om met goede calculaties en kostenadvies een bijdrage te leveren in het slagen van de projecten van onze klanten. Wij blijven daarvoor continu op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en nieuwe technieken en mogelijkheden. Door dit te doen met een klantgerichte en persoonlijke aanpak zorgen we voor de best passende calculaties voor iedere klant.

Het team

Jurgen van Haaren

Piet van Zantvoort

Mark de Kort

Susan van de Wetering